werken voor het web

websites en dergelijke

Veel mensen ervaren drempels bij het benutten van het web. Ze zien bijvoorbeeld op tegen de technische complicaties en de kosten van een eigen website.

Dat is jammer, want veel websites zijn uitstekend te realiseren met technologie die breed beschikbaar is, die goed werkt en weinig kost.

precies op maat

Ik help vooral zelfstandigen, culturele organisaties en kleine bedrijven met hun webwensen. Ik laat graag zien wat er kan met het web. Ik bouw de website die bij je past, en waar je wilt lever ik tekst en beeld.

Voor websites van kunstenaars maak ik dikwijls foto’s van hun werk. En degenen die wel weten wát ze willen zeggen, maar niet precies hóe, help ik met het schrijven van de tekst.

Vooral: ik maak het niet moeilijker dan het is en en lever een website die werkt.

In de afgelopen jaren heb ik een hele reeks sites gemaakt, vooral met WordPress. Een gratis online programma dat veel gebruikt wordt en alles kan wat een bijdetijdse website moet kunnen. Hiernaast staan een aantal voorbeelden (met links).

meer doen met internet

Naast het bouwen van websites geef ik met veel plezier instructie en cursussen voor mensen die meer willen kunnen met internet. Er is zoveel mogelijk dat je soms niet weet waar te beginnen. En toch kun je het alleen leren door het te doen. Ik help je graag op weg.

wat kan ik voor je doen?

  • ontwerpen en bouwen van website
  • fotografie
  • tekstadviezen en redactie
  • instructie voor beheren website
  • training/cursus internetgebruik